Een videlamp voor in uw interieur

Auteur:
Gepubliceerd: 12 juni 2020
Arjan Hoogebeen
Studio Italia Rain videlamp | Hoogebeen

Een videlamp is een echte eyecatcher en statement voor in uw woning, maar hoe kiest u een videlamp die perfect past bij uw interieur? Bij Hoogebeen Interieur hebben we een groot aantal videlampen van exclusieve designmerken in ons assortiment. Onze interieur specialisten kunnen u helpen met het kiezen van de perfecte lamp voor in uw vide. In deze blog geven we u alvast wat tips over hoe u het beste een videlamp uit kunt kiezen.

Videlampen | Videlamp kopen | Hoogebeen
Moderne videlamp Kelly

Videlampen geven een luxe uitstraling

Hoge plafonds en vides zijn ontzettend mooi en een ware luxe, ze geven de ruimte een open en ruimtelijk gevoel. Toch is het niet gemakkelijk om deze ruimte het best tot zijn recht te laten komen. Dit kunt u onder andere doen met de juiste verlichting. Voor het verlichten van hoge plafonds en vides adviseren wij u om gebruik te maken van een videlamp. Door de grote ruimte, komt een mooie lamp nergens zo goed tot zijn recht als aan een hoog plafond of vide. Belangrijk is wel dat u een videlamp uitkiest die groot en fel genoeg is om de gehele ruimte te kunnen verlichten. Anders komt de videlamp alsnog niet tot zijn recht en valt het ruimtelijke karakter van de vide weg.

Variatie van Videlampen

U kunt kiezen uit een grote videlamp, bestaande uit een armatuur voor een stijlvol effect. Het is daarnaast ook leuk om meerdere armaturen van hetzelfde model te combineren in een cluster. Door deze op te hangen op verschillende hoogte en verschillende kleuren te gebruiken, wordt er een speels effect gecreëerd.

Videlampen bij Hoogebeen Interieur

Bent u op zoek naar een mooie lamp voor in uw vide? Bij Hoogebeen Interieur helpen wij u graag met het zoeken van de perfecte lamp voor in uw vide. Wij hebben videlampen van merken zoals Quasar, Marset, Penta en Studio Italia in ons assortiment. Wilt u meer weten over onze videlampen? Onze interieur adviseurs staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Neem contact met ons op via 0341-353292 of via ons online contactformulier. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze woonwinkel te Putten.

Glazen videlamp bij hoogebeen interieur
Nieuw bij Hoogebeen