Fiam | Hoogebeen Interieur

FIAM Tafel

Het Italiaanse merk FIAM, in 1973 opgericht voor Vottorio Livi, staat bekend om zijn vakmanschap in het buigen en bewerken van exclusieve glazen tafels. Vottorio Livi zag de mogelijkheden om van dit sterke en heldere materiaal, wat in het verleden enkel werd gebruikt voor juwelen en accessoires, modieuze tafels te maken. Vanuit zijn passie voor glas zijn in de afgelopen dertig jaar vele kwalitatieve en moderne meubelstukken van glas ontstaan. Deze meubels stralen Italiaans vakmanschap en een stijlvolle charme uit.

Italiaans vakmanschap

FIAM staat bekend om innovatieve ideeën en deinst er niet voor terug om een volledig nieuw productieproces te ontwikkelen voor het realiseren van nieuwe ontwerpen. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe sierlijke en verrassende glazen tafels. Het is dan ook niet gek dat een aantal van deze tafels in musea te bewonderen zijn. De tafels van FIAM worden nog altijd ontwikkeld in het Italiaanse Pescara, waardoor de geschiedenis en visie van het merk gewaarborgd blijven.

Kies voor een elegante glazen FIAM tafel

Een tafel is een van de meest belangrijke meubelstukken binnen uw interieur. FIAM biedt u nu de mogelijkheid om uw interieur naar een hoger niveau te tillen met behulp van een bijzondere glazen tafel. Glas is een natuurlijk materiaal, dat in vele vormen bestaat en het specialistisch glasbewerkings- en buigingsproces van FIAM resulteert in prachtige afgeronde tafels. Een tafel van FIAM komt daardoor perfect tot zijn recht binnen uw zithoek, naast uw bank of op een andere prominente plek in uw woonkamer.

De uitgebreide FIAM collectie van Hoogebeen Interieur

Op deze pagina vindt u onze complete FIAM collectie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Putten, Waar u een aantal ontwerpen van het Italiaanse FIAM van dichtbij kunt komen bekijken. Hier kunnen onze interieurexperts u ook meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Wilt u gratis en vrijblijvend interieuradvies, dan is dit ook mogelijk. Neem in dat geval een aantal foto's van uw huidige interieur mee naar onze showroom. Zo weet u zeker dat uw nieuwe FIAM tafel optimaal tot zijn recht zal komen.

Meer over Fiam