Geniet van prachtig design en heerlijk zitcomfort met KFF meubelen

Auteur:
Gepubliceerd: 10 maart 2022
Arjan Hoogebeen
KFF | Hoogebeen interieur

Met de meubelen van KFF wordt het u mogelijk gemaakt om heerlijk te ontspannen in het comfort van uw eigen huis. KFF meubelen staan voor kwaliteit en dit is terug te zien in het design door bijvoorbeeld de hoogwaardige afwerking en het gebruik van duurzame materialen. De kwaliteit is eveneens goed te zien in het comfort en het vakmanschap waarmee de meubelen zijn samengesteld. De KFF-collectie is een combinatie van samenwerkingen met internationale ontwerpers en eigen designs en worden allen in Duitsland geproduceerd.

Comfort en design in één stoel

Het kiezen van de juiste stoel voor in uw interieur is vaak een lastige opgave. Het zitcomfort en het design van de stoel moeten namelijk beide aan uw wensen voldoen. Bij de stoelen van KFF hoeft u op beide vlakken geen enkele concessie te doen, hier gaat geraffineerd design hand in hand met uitstekend zitcomfort. De prachtige meubelstukken zijn dan ook in de afgelopen jaren al meerdere malen bekroond met diverse prijzen.

KFF Youma sfeer
KFF Arva Lounge low model

De perfecte KFF fauteuil in uw interieur

Met een fauteuil van KFF wordt uw zitcomfort naar een nog hoger niveau getild. Reeds 30 jaar is KFF bezig met het perfectioneren van haar fauteuils. Het is dan ook niet voor niets dat de KFF Arva Lounge Chair met zijn luxe en comfort is bekroond met de German Design Award in de categorie meest comfortabele fauteuil. De fauteuils van KFF worden alom geprezen voor hun geraffineerde designs in combinatie met de meest prachtige en natuurlijke materialen. Doordat deze stoelen volledig naar smaak zijn aan te passen op het gebied van de zithoogte, zitdiepte, kleur en afwerking, kunt u bij KFF gemakkelijk slagen voor een uiterst comfortabele fauteuil die perfect binnen uw interieur past.

De KFF Arva collectie

Een van de bekendste meubelcollecties van KFF is Arva. Deze collectie bestaat uit comfortabele zitmeubels in diverse uitvoeringen, zoals de Arva eetkamerstoel, de armstoel, de eetkamerbank, de fauteuil en de barkruk. Kenmerkend voor de KFF Arva collectie is dat ze het iconische design uit het midden van deze eeuw in een hedendaags jasje hebben gestopt. Daarnaast zorgen de Rombo-fill® kussens voor ultiem zitcomfort. De collectie biedt u bovendien de mogelijkheid om een zitmeubel samen te stellen dat volledig aan uw wensen voldoet.

KFF meubelen bij Hoogebeen interieur

Voor de meubelen van KFF bent u bij Hoogebeen Interieur aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment zitmeubelen van dit prachtige Duitse merk, die u volledig naar wens kunt samenstellen. Een groot deel van ons aanbod kunt u op de website bekijken en in ook onze showroom hebben wij een mooie presentatie van de KFF meubelen. Voor het doornemen van alle mogelijkheden en het bespreken van uw specifieke wensen, bent u van harte welkom in onze showroom in Putten. Onze interieurexperts helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte stoel of fauteuil en kunnen u vrijblijvend informeren en van advies voorzien.

We heten u van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

KFF Arva eethoek
Nieuw bij Hoogebeen