Hoe kiest u een TV meubel welke past bij uw interieur

Auteur:
Gepubliceerd: 29 juni 2020
Arjan Hoogebeen
Hangend TV-meubel Spectral | Hoogebeen Interieur

Een TV meubel is een essentieel meubelstuk welke, of we het nu willen of niet, een prominente plek in de woonkamer inneemt. Zeker nu TV’s steeds groter worden en er steeds meer smarthome technologieën bijkomen, is het noodzakelijk om goed de tijd te nemen voor het uitzoeken van een nieuwe TV meubel. In deze blog helpen wij u met een aantal tips voor het uitzoeken van een TV meubel.

Functie van een TV meubel

Een televisie is een belangrijk onderdeel in huis, alle meubels in de zithoek zijn om de TV heen ingericht. Omdat het zo’n prominente plaats in huis inneemt, is het van belang dat u een mooi TV meubel kiest dat past bij de rest van uw interieur. Een TV meubel is daarom bij ons ook in allerlei stijlen, kleuren en vormen te verkrijgen.

Spectral Next tv meubel
Saunaco Cas tv dressoir

Soorten TV meubels

Een TV meubel kan verschillende functies hebben, zo kunt u een simpel TV meubel kiezen waar u alleen de kabels van en naar uw TV in weg kan werken. Maar u kunt ook juist kiezen voor een TV meubel die meer opbergruimte heeft. Onze design TV meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo is er altijd wel een TV meubel beschikbaar dat bij uw wensen past, denk bijvoorbeeld aan onze Moderne TV meubels van Pastoe of juist deluxe hoogglans witte TV meubels uit onze collectie.

Afmetingen van een TV meubel

Bij het uitzoeken van een TV meubel is het daarnaast ook belangrijk dat u goed nadenkt over de afmetingen van uw TV meubel. Het is niet verstandig om een TV meubel te kopen dat precies bij uw huidige TV past, houdt hier juist wat marge in. Met alle ontwikkelingen en nieuwe technologieën is het namelijk niet ondenkbaar dat u sneller een nieuwe TV zult aanschaffen, dan een TV meubel.

De laatste TV meubel trends

Een zwevend TV meubel behoort tot een van de laatste trends op het gebied van TV meubels. Naast dat een zwevend TV meubel een mooie luxe uitstraling heeft, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Zo is er vaak veel opbergruimte en doordat het meubel zweeft, geeft het ook nog eens een ruimtelijk gevoel.

Stel jouw eigen TV meubel samen

Bij Hoogebeen Interieur hebben we verschillende luxe TV meubel merken in ons assortiment. Wij hebben onder andere luxe merken zoals Saunaco, Spectral en Interstar in ons assortiment. De meeste TV meubels kunt u zelf samenstellen. Onze interieur adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale TV meubel. Neem contact met ons op via 0341-353292 of via ons online contactformulier. Uiteraard bent u eveneens van harte welkom in onze woonwinkel te Putten.

Pastoe Vision zwevend tv dressoir
Nieuw bij Hoogebeen