Hoogglans meubels voor een moderne sfeer

Auteur:
Gepubliceerd: 22 februari 2021
Arjan Hoogebeen
hoogglans tv meubel kopen

Zoekt u een manier om uw interieur een moderne touch te geven? Hoogglans meubels zijn hiervoor de oplossing. De strakke lijnen van deze meubels zorgen namelijk voor frisse en eigentijdse uitstraling. In het onderstaande nieuwsbericht leest u meer over de diverse mogelijkheden van hoogglans meubels.

Hoogglans meubels

Hoogglans meubels zijn een belangrijke trend op interieurgebied. Niet alleen hoogglans tafels zijn populair, ook tv meubels, dressoirs en andere kasten zijn in trek. Dit komt onder andere door de glanzende afwerking. Het licht wat hierop valt wordt namelijk weerkaatst. Niet alleen zorgt dit voor een mooi lichteffect, het zorgt er ook nog eens voor dat de kamer groter oogt.

Karat wit hoogglans vitrine dressoir
Spectral hoogglans wit TV-meubel | Hoogebeen

Hoogglans kleuren

Naast de strakke lijnen van hoogglans meubels die zorgen voor een moderne uitstraling, zorgen ook de kleuren voor een specifieke sfeer. Zo hebben witte hoogglans meubels vaak de voorkeur omdat zij bijdragen aan de frisse uitstraling van uw interieur. Heeft u liever een andere kleur? Geen probleem! Hoogglans meubels zijn ook leverbaar in vrijwel iedere kleur en dus ook in kleuren als zwart, grijs of rood. Iedere kleur zorgt voor een ander effect. Zo zorgt zwart bijvoorbeeld voor extra elegantie, blauw voor rust en geel juist voor levendigheid. Vaak is het ook mogelijk om losse elementen van een meubels van een andere kleur te voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte kast met zwarte kastdeuren.

Hoogglans meubels bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur beschikken we over een breed assortiment hoogglans meubels van merken zoals Karat en Interstar meubelen. Veel meubels kunnen wij op maat leveren, zodat deze gegarandeerd in uw interieur passen. Bekijk onze gehele collectie online en laat u inspireren!

Heeft u vragen over onze collectie hoogglans meubels? Neem dan gerust contact op met een van onze interieurspecialisten. Dit kan via ons online contactformulier of bel naar 0341-353292. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag bij het vinden van de perfecte hoogglans meubels voor in uw interieur.

Hoogglans meubelen wit
Nieuw bij Hoogebeen