Hoogglans meubels


Hoogglans meubelen geven uw interieur een echte moderne uitstraling omdat ze een strakke vormgeving hebben. Is dit de stijl die u zoekt? Kom dan vooral eens langs bij Hoogebeen Interieur! Wij hebben een erg groot en gevarieerd aanbod hoogglans meubels. In onze showroom vindt u hoogglans meubels van gerenommeerde fabrikanten en designers zoals Dividi, Karat en Interstar meubelen. In onze showroom vindt u voornamelijk hoogglans tv meubels, salontafels, kasten en dressoirs die uw interieur een moderne en frisse look en feel geven. Onze professionele medewerkers helpen u graag om de ideale meubel voor uw woning te vinden!

Hoogglans meubels Top Afbeelding

Hoogglans meubels Assortiment


Witte hoogglans meubels

Witte hoogglans meubels zijn erg populair onder mensen die houden van een frisse en stijlvolle woonkamer zonder al te veel drukke decoraties. Naast witte hoogglans meubels zijn er ook andere kleuren beschikbaar zoals grijs en zwart, maar wij zien bij onze klanten toch een sterke voorkeur voor wit. De witte kleur geeft een ruimtelijk gevoel en straalt meer rust uit.

Hoogglans meubels op maat

Neemt u ook vooral een foto mee van uw huidige interieur. Zo kunnen onze professionals u helpen om de ideale hoogglans meubels te vinden. Daarnaast kunnen wij een vrijblijvende schets maken zodat u gelijk weet hoe de meubel in uw interieur uit komt. Verder is het ook belangrijk om te weten dat wij alle meubels op maat kunnen leveren. Vertel de lengte, breedte en hoogte die het meubel moet hebben zodat wij de tafel, kast of dressoir kunnen leveren in het door u gewenste formaat.


Hoogglans meubels Bottom Afbeelding

Referenties

9,2
395 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
astrea

prettig persoonlijk contact. professioneel zonder opdringerig te zijn.

10 / 10
Nynke

Beozrgers hadden een zeer lange dag achter de rug helemaal naar het noorden, maar bleven super vriendelijk en zetten rustig…

10 / 10
Monique

Op afstand per mail alle vragen en twijfels besproken en het resultaat is super geworden en superblij met onze eetstoelen.

8 / 10

Hoogglans meubels van Hoogebeen Interieur

Komt u gerust eens langs in onze meubelshowroom van 2400m2 te putten om het aanbod hoogglans meubels te bekijken. U kunt onze openingstijden online vinden, maar uiteraard kunt u ook alvast thuis oriënteren. Op onze website vindt u vrijwel alle hoogglans meubels die wij hebben staan. Wanneer u bij ons een meubel aanschaft dan komen wij deze altijd persoonlijk bij u thuis brengen en monteren, zo heeft u er geen omkijken meer naar! heeft u vragen over één van de hoogglans meubels op onze website? Dan kunt u deze vragen gerust stellen door de bijgevoegde contactformulieren in te vullen of door te bellen naar 0341-353292.


Nieuw bij Hoogebeen