Eettafel lamp

Eettafel lamp | Hanglamp eettafel | Hoogebeen

De eettafel is een speciale plek in huis. Hier wordt immers zowel gezamenlijk gegeten, als huiswerk gemaakt en spelletjes gespeeld. De eettafel lamp is daarom een hanglamp met een bijzondere functie. Eettafel lampen moet immers zowel functioneel als sfeervol zijn en perfect binnen uw interieur passen. Hanglampen voor boven de eettafel zijn er daarom in vele soorten en maten. Van klassiek tot modern en van rond tot rechthoekig, bij Hoogebeen Interieur in Putten vindt u het allemaal.
Eettafel lamp met de juiste sfeer

Het is belangrijk dat u voor de eettafel een hanglamp kiest die de door u gewenste sfeer kan verzorgen. Voor vierkante en ronde eettafels voldoet een lamp met een enkel lichtpunt meestal. Bij grotere, rechthoekige tafels, kunt ook kiezen voor een langwerpig armatuur of voor meerdere lichtpunten. Voor de sfeer is lichtbron bovendien ook voor belang. Wanneer u een lichtbron voor in uw armatuur kiest, dient u daarom op het aantal Kelvin te letten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een dimmer te gebruiken, hiermee kunt u de lichtintensiteit aanpassen aan de situatie.

Trendy eettafel lamp

In de collectie van Hoogebeen Interieur vindt u een grote hoeveelheid trendy lampen die perfect boven de eettafel gehangen kunnen worden. Wij voeren kwalitatieve merken zoals Ilfari, Studio Italia Design, Oligo en Ferrolight, die prachtige hanglampen in verschillende stijlen maken. Denk bijvoorbeeld aan klassieke-, minimalistische- en design hanglampen. De meeste lampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals glas en aluminium.

Eettafel lampen in onze showroom

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van eettafel lampen? Kom dan eens langs in onze showroom in Putten. Hier hebben wij een grote verzameling hanglampen voor boven de eettafel paraat en kunt u precies zien welk lamp het best boven uw eettafel zou passen. Wilt u advies van een van onze stylisten? Neem dan een foto mee van uw eethoek. Vervolgens zullen wij u de verschillende mogelijkheden laten zien.