Klassieke banken


Klassieke banken zijn tijdloos en stijlvol. Bij Hoogebeen Interieur vindt u een groot aanbod aan exclusieve klassieke banken van superieure kwaliteit. De banken zijn ontworpen met een hoge kwaliteit vakmanschap en hebben een ultiem zitcomfort. De kwaliteit uit zich voornamelijk in de hoogwaardige bekleding van leer of stof. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle print of iconisch bruine leer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van exclusieve houtsoorten met een prachtige afwerking. U kunt bij de klassieke bank zelf de keuze maken voor een stof en kleur passend bij uw interieur. Laat u adviseren door een van onze adviseurs en vindt uw perfecte klassieke bank. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere klassieke meubelen om uw interieur compleet te maken.

Kenmerken klassieke banken

Voor klassieke banken worden alleen kwalitatieve houtsoorten gebruikt, deze worden verwerkt in de romp van het bankstel. Houtsoorten die hier veelal voor worden gebruikt zijn: noten-, kersen-, of eikenhout. Dit geeft de banken een authentieke uitstraling. De klassieke banken passen daarom ook perfect binnen een klassiek interieur. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een kwalitatieve materialen, zijn de banken erg duurzaam en kunt u lang genieten van uw aankoop.

Klassieke banken Top Afbeelding

Klassieke banken Assortiment


Klassieke bank bij Hoogebeen Interieur

Heeft u een klassieke bank naar uw wens gezien op onze website? U bent van harte welkom in onze showroom om het klassieke bankstel te bekijken. Wanneer u bij Hoogebeen Interieur een bankstel bestelt dan kunt u rekenen op de beste service. U bent bij ons gegarandeerd van de beste service. Daarbij komen wij het bankstel bij u thuis afleveren. Heeft u nog vragen over een bepaalde bank? Deze kunt u dan gemakkelijk stellen via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0341-353292


Klassieke banken Bottom Afbeelding

Referenties

9,2
395 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
astrea

prettig persoonlijk contact. professioneel zonder opdringerig te zijn.

10 / 10
Nynke

Beozrgers hadden een zeer lange dag achter de rug helemaal naar het noorden, maar bleven super vriendelijk en zetten rustig…

10 / 10
Monique

Op afstand per mail alle vragen en twijfels besproken en het resultaat is super geworden en superblij met onze eetstoelen.

8 / 10

Klassieke bank maatwerk

Het is natuurlijk belangrijk dat uw klassieke bank goed past binnen uw interieur. Het is daarom verstandig om een foto van uw huidige interieur mee te nemen. Onze adviseurs kunnen u dan een passend advies geven over welke klassieke bank het beste past binnen uw interieur of eventueel een schets maken van de nieuwe situatie.


Nieuw bij Hoogebeen