De groeiende populariteit van Bert Plantagie meubelen

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 17 januari 2024
Arjan Hoogebeen

Waar Bert Plantagie in 1958 begon als stalen meubelfabrikant voor keukenartikelen, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot design meubelgigant waarbij Dutch Design centraal staat. In de loop der tijd hebben menig designers zich over de meubels gebogen en diverse designcollecties neergezet. Het is dan ook niet voor niets dat de meubels van het design meubelmerk steeds populairder zijn onder mensen met een meer exclusieve woninginrichting. Maar wat maakt de meubels van Bert Plantagie zo speciaal?

Brede collectie

Het designmerk heeft een brede collectie aan meubels, waarbij uw gehele woonkamer kan worden voorzien van comfort. Zo kunt u, om uw interieur te verrijken, kiezen uit een groot aantal banken, stoelen, relaxfauteuils en tafels. Om de brede collectie fris te houden wordt er vaak samengewerkt met verschillende getalenteerde designers. Door deze samenwerkingen kunnen de meubels van Bert Plantagie een passend plekje vinden in ieder interieur.

Wireless salontafel van Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur
Bert Plantagie Roman

Diverse interieurstijlen

Met de diverse vormen en stijlen is er altijd wel een meubel in uw eet- of woonkamer te verwerken. Beschikt uw interieur bijvoorbeeld over veel organische vormen? Dan is de Roman eettafel zonder twijfel geschikt om toe te voegen. Wanneer u echter over een industrieel ogend interieur beschikt, is de Tibbe fauteuil juist enorm geschikt. In dat geval adviseren wij ook de lederen versie aan voor een stoerdere look.

Zelf samen te stellen

De meubels van Bert Plantagie zijn veelal volledig zelf samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit een breed scala aan kleuren, maar ook uit diverse materialen of afmetingen. Met het ‘Make It Yours’ concept, dat het designmerk in 2011 heeft geïntroduceerd, is door middel van 11 stappen ieder meubel volledig samen te stellen. Voeg bijvoorbeeld een armleuning toe aan de gewenste stoel, bepaal de naadafwerking en kies zelf een onderstel. Voeg tot slot zelfs een label met bijvoorbeeld uw initialen toe. Zo zijn alle meubelen van Bert Plantagie geheel eigen te maken.

Verantwoord geproduceerd

Tot slot worden de meubels op verantwoorde wijze geproduceerd. Bert Plantagie probeert op ieder vlak een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Zo zijn er veel stappen gezet op het gebied van afvalreductie waarbij in 2011 zeker 85.950kg aan broeikasgas is bespaard. Daarnaast zijn er in 2023 ook 2.500 bomen geplant in Leersum en Madagaskar.

De meubelen van Bert Plantagie worden op een zo duurzaam mogelijke manier ontwikkeld en wanneer deze toe zijn aan vervanging, nemen zij de meubels zelfs weer terug. Zo worden deze ‘oude’ meubelen weer opgefrist, of teruggekeerd in de grondstofketen. Een natuurvriendelijkere manier kunnen wij niet bedenken!

Meubels van Bert Plantagie bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur is een brede collectie van Bert Plantagie meubels beschikbaar. Kom dus vooral eens gezellig langs in onze showroom te Putten, of bekijk de meubels gemakkelijk online. Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder!

Nieuw bij Hoogebeen