Leolux stoel

Bij Leolux vindt u functionele en comfortabele stoelen in vele verschillende klassen. Het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar eetkamerstoelen, een designfauteuil of een extra zitplaats om uw interieur compleet te maken. Alle Leolux stoelen worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen als hout, stof, staal en leder. De designs van Leolux zijn vaak speels en opvallend en doordat er veel maatwerk mogelijk is, haalt u altijd een stoel in huis die perfect bij u en uw interieur past.

Compleet naar uw wensen

Omdat de meubels van Leolux op bestelling worden geproduceerd in een fabriek in Venlo, is er enorm veel mogelijk om uw nieuwe stoelen aan uw wensen aan te passen. Het basismodel kiest u op basis van uw smaak, het zitcomfort en de functie die u voor het zitmeubel voor ogen heeft. Vervolgens kunt u het uiterlijk van de stoel samenstellen op basis van beschikbare kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lederen bekleding of stof, kunt u de kleur van de stiknaden zelf bepalen en kan het onderstel van uw nieuwe Leolux stoelen vaak op meerdere manieren afgewerkt worden. Vaak is het zelfs mogelijk om twee verschillende soorten bekleding te kiezen voor de binnen- en de buitenkant van de stoel en sommige stoelen zijn leverbaar met zaken als verstelbare rugleuning en optionele armleuningen.

Advies van een expert bij het samenstellen

Een Leolux stoel is gemaakt om vele jaren moeiteloos dienst te doen. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat u een dergelijke aankoop met veel zorg doet. Doordat er vele mogelijkheden zijn en ieder interieur anders is, vinden wij het belangrijk om u intensief te begeleiden bij de aankoop. In onze showroom kunt u dan ook uitgebreid proberen welk zitmeubel het lekkerst zit. Daarnaast kunt u onze interieurspecialisten vrijblijvend om advies vragen met betrekking tot kleurencombinaties, materialen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw keuze. Wanneer u een aantal foto’s van uw huidige interieur meeneemt, dan kunnen onze medewerkers u vrijblijvend van interieuradvies voorzien.

Uw nieuwe Leolux stoel van Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur in Putten is officieel dealer van het merk Leolux. Dit betekent dat u in onze showroom terecht kunt voor diverse opstellingen van Leolux stoelen. Van relax fauteuil tot eetkamerstoel of poef, u kunt het in alle rust uitproberen in onze stijlvolle showroom. Ook kunnen wij u stalen laten zien van alle mogelijke materialen en kunnen wij u suggesties doen op basis van de door u beoogde stijl of functie van het meubel. U bent van harte welkom!

Bekijk hier onze gehele collectie van Leolux