Uw nieuwe design bank naar wens samenstellen

Auteur:
Gepubliceerd: 20 juli 2021
Arjan Hoogebeen
Rolf Benz bank Tondo hoekbank | Hoogebeen Interieur

Heeft u een mooie design bank gezien, maar klopt het formaat net niet of past het materiaal niet bij de rest van uw interieur? Breng dan eens een bezoek aan Hoogebeen Interieur. Wij beschikken namelijk over een scala aan verschillende soorten banken die u geheel naar wens kunt samenstellen. Bij deze specifieke banken kunt u kiezen uit diverse afmetingen, zithoogtes, zitdieptes, kleuren, materialen, poten, enzovoorts. Bij Hoogebeen Interieur snappen we dat de hoeveelheid aan keuzes soms overweldigend kan zijn. Daarom hebben we hieronder alvast een aantal opties voor u uitgelicht, zodat u hier op voorhand over na kunt denken.

Bekijk alle design banken

Hofstede Raanhuis bank Basso
Passe Partout bank Juka | Hoogebeen Interieur

Kies het juiste formaat bank

Banken zijn in alle formaten verkrijgbaar. Wilt u graag een knusse loveseat, een 2-zits- of 3-zitsbank? Voor nog meer zitruimte kunt u ook kiezen voor een hoekbank. Hier kunnen vaak 4 tot maar liefst 10 personen zitten. Ook zijn er bij merken als Rolf Benz, Pode en Leolux verschillende opties voor zowel de zithoogte als zitdiepte. Hierdoor is uw nieuwe bank altijd afgesteld op uw zitbehoeften en biedt het optimaal comfort.

Welk materiaal heeft uw voorkeur?

Kiest u voor een bank gemaakt van stof of leder? Een leren bank is eenvoudig te onderhouden, duurzaam en zorgt vaak voor een chique uitstraling. Heeft u liever een stoffen bank? Dan kunt u vrijwel iedere kleur bank krijgen die u maar kunt bedenken. Er is namelijk ontzettend veel keuze wanneer u een stoffen bank wilt. Daarnaast voelt dit materiaal lekker zacht en warm aan. Wat betreft de bankpoten heeft u soms ook verschillende keuzes. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een klassieke houten poot of modern metaal?

Bepaal de kleur van de bank

Nadat u het formaat en het materiaal heeft gekozen, kunt u de juiste kleurtint bepalen. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een trendy kleur of juist een neutrale kleur die jaren meekan. Welke optie uw voorkeur ook heeft, het is altijd van belang dat u bij het bepalen van de kleur rekening houdt met de overige kleuren van uw interieur. Is u woonkamer bijvoorbeeld vrij licht van kleur? Overweeg dan om een wat donkerdere bank te kiezen. Dit voorkomt een flets effect.

Een design bank bij Hoogebeen Interieur

Heeft u al een goed idee van wat u wilt? Dan kunt u nu uw design bank komen uitzoeken en samenstellen bij Hoogebeen Interieur. Uiteraard kunt u altijd een van onze interieurspecialisten om advies vragen bij het samenstellen van uw ideale bank. Wilt u voor uw bezoek alvast wat vragen? Bel dan naar 0341-353292 of vul ons online contactformulier in. Onze interieurspecialisten beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk!

Rolf Benz bank Ego | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen