Rolf Benz voldoet aan tafeltrends van dit jaar

Auteur:
Gepubliceerd: 11 juli 2022
Rolf Benz voldoet aan tafeltrends van dit jaar | Hoogebeen Interieur

De eettafels van Rolf Benz voldoen wederom aan de tafeltrends van het jaar! Wanneer u een nieuwe eettafel wil aanschaffen, is het verstandig om u eerst in te lezen op de huidige trends. De huidige trends zetten wij voor u op een rijtje zodat u dat niet meer hoeft op te zoeken! En laten de eettafels van Rolf Benz nou precies aansluiten op de tafeltrends van dit jaar.

Ronde en ovale vormen

Waar jarenlang de rechthoekige tafel domineerde in de eethoek, zijn nu de ronde en ovale vormen weer terug van weggeweest! Het fijne aan een ronde of ovale eettafel is dat iedereen elkaar kan zien wat bijdraagt aan de sfeer aan tafel. De ronde en ovale tafels van Rolf Benz zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende groottes.

Rolf Benz 900 ronde eethoek noten
Rolf Benz 965 ronde eettafel

Boomstamtafels

De huidige tafeltrend is de boomstamtafel. Het tafelblad van deze tafel is uit één en hetzelfde stuk hout gezaagd. Boomstammen kunnen namelijk een diameter van meer dan een meter hebben en dat maakt het mogelijk om grote stukken tafelblad uit een stuk boom te halen. Hierdoor heeft het hele tafelblad dezelfde nerven en kleuren. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de Rolf Benz 965 Ronde Eettafel.

Tafels met een uniek onderstel

De laatste jaren ligt de focus van tafeltrends ook op tafels met een uniek onderstel. Het onderstel kan de tafel zomaar een unieke twist geven. Dankzij het zwarte stalen frame bij de Rolf Benz Eettafel 8950 Ovaal heeft de tafel een stoer uiterlijk. Andere onderstellen die meer naar uw smaak zijn, zijn ook bespreekbaar!

Eettafels van Rolf Benz bij Hoogebeen Interieur

Er is een ruim aanbod van eettafels van Rolf Benz beschikbaar bij Hoogebeen Interieur! Zo is er ruime keuze uit houten ronde of ovale eettafels, maar zijn er ook nog steeds rechthoekige eettafels van Rolf Benz tot uw beschikking! Naast ronde en ovale eettafels, vallen ook ronde en ovale salontafels binnen de tafeltrends van dit jaar. Rolf Benz heeft ook een ruim aanbod aan salontafels in deze vormen.

Bent u geïnteresseerd in een tafel van Rolf Benz, dan kunt u deze gemakkelijk aanschaffen op onze website. U kunt ook altijd contact opnemen met ons wanneer u specifieke vragen heeft over een product van Rolf Benz.

Rolf Benz 600 eethoek
Nieuw bij Hoogebeen