Sfeervolle design verlichting van Lodes

Auteur:
Gepubliceerd: 1 oktober 2020
Arjan Hoogebeen
Lodes Nostalgia hanglamp

Een design lamp is een èchte eyecatcher voor uw interieur. Daarnaast zorgt verlichting voor sfeer in uw interieur en bepaalt het hoe een ruimte wordt ervaren. Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een ruim assortiment aan verlichting, waaronder het merk Lodes.

Lodes, dat voorheen bekend stond als Studio Italia, is een merk dat moderne design verlichting produceert. Bekijk onze volledige collectie online of breng een bezoek aan onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken.

Lodes Kelly brons
Lodes Kelly cluster videlamp

Design verlichting ‘made in Italy’

Lodes is sinds 1950 een toonaangevend merk dat design verlichting ontwerpt en produceert. Gevestigd in Venetië, Italië, ontwerpen de makers exclusieve Italiaanse verlichting volgens de hoogste design normen. De ontwerpers van Lodes hechten een grote waarde aan de kwaliteit van hun designs en maken enkel gebruik van de fijnste materialen. Hun doel is om te streven naar de hoogst haalbare kwaliteit in verlichting, zonder hiervoor te hoeven inleveren op de vormgeving. Lampen van Lodes zijn een ideale mix van vorm, kwaliteit en functionaliteit.

Ruim assortiment design verlichting

Lodes stond eerst bekend als Studio Italia. Ook na de naamsverandering is het nog steeds een internationaal bekend en geliefd merk dat een verbazingwekkende verscheidenheid aan prachtige verlichting produceert. De meest bekende lamp is de Lodes Kelly hanglamp. Naast deze hanglamp heeft de Kelly collectie ook vloerlampen en videlampen in het assortiment. Daarnaast is de Lodes Nostalgia collectie ook zeer populair. Deze kenmerkt zich door de unieke retro uitstraling die de design verlichting heeft.

Lodes verlichting bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreid assortiment aan Lodes verlichting. U kunt de uitgebreide collectie van Lodes bekijken op onze website.

Als u dit wenst, staan onze professionele interieurspecialisten klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Het kan handig zijn om reeds enkele foto’s van uw interieur mee te nemen. Op die manier kunnen wij ons advies volledig opstellen op basis van uw stijl. Heeft u interesse in de verlichting van Lodes en heeft u nog enkele vragen of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Lodes Blow tafellamp
Nieuw bij Hoogebeen