Trendy eetkamerstoelen voor in uw interieur

Auteur:
Gepubliceerd: 24 juli 2020
Arjan Hoogebeen
Trendy eetkamerstoelen voor in uw interieur | Hoogebeen Interieur

Een eetkamerstoel is een belangrijk meubelstuk binnen elk interieur. De stijl van een eetkamerstoel bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer van een woning. Om deze reden is het belangrijk om goed na te denken over welke eetkamerstoelen het beste bij uw smaak en huidige interieur passen. In dit nieuwsbericht geven wij u een aantal tips, die u kunnen helpen bij het kiezen uit het brede aanbod van stijlvolle en trendy eetkamerstoelen.

Kies de juiste basis

De zoektocht naar een eetkamerstoel, die aansluit op uw wensen, begint vaak bij het kiezen tussen een eetkamerstoel mét of zonder een armleuning. Op basis van deze keuze kunt u zich verder oriënteren op het type onderstel dat u mooi vindt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit materialen zoals hout, staal, dicht of met buisframes. Als u deze keuzes heeft gemaakt kunt u kijken naar welke stijl u mooi vindt.

Trendy eetkamerstoelen voor in uw interieur | Hoogebeen Interieur

Verschillende stijlen

Eetkamerstoelen kunnen, net als elk ander meubelstuk, onderverdeeld worden in verschillende interieurstijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke stijl, waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en lichte zachte kleuren. Ook een stoere en industriële stijl behoort tot de mogelijkheden. In deze stijl wordt er veel gebruik gemaakt van donkere kleuren en stevige materialen zoals hout, staal en leer. Tot slot kunt u kiezen voor een hippe en moderne eetkamerstoel, waarbij strakke lijnen, felle kleuren en speelse designs de standaard zijn.

Maak uw eethoek uniek

U hoeft zich natuurlijk nooit volledig vast te houden aan één bepaalde stijl. Het mixen van verschillende eetkamerstoelen is op dit moment namelijk ontzettend populair. Door het combineren van eetkamerstoelen in meerdere stijlen rondom uw eettafel, ontstaat er een speels effect. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in uw interieur.

Stel uw ideale eetkamerstoel zelf samen

De styling van een interieur is iets heel persoonlijks. Om deze reden begrijpen wij heel goed dat u uw ideale eetkamerstoel graag op uw persoonlijke smaak wilt laten aansluiten. Veel hoogwaardige meubelmerken zoals Gealux, KFF, Bert Plantagie, Mobitec of Rolf Benz geven u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw eetkamerstoel te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een breed aanbod met verschillende materialen, kleuren en afwerkingen voor het de zitting én het onderstel.

Laat u adviseren bij Hoogebeen Interieur

De professionele adviseurs van Hoogebeen Interieur helpen u uiteraard graag met het samenstellen van uw ideale eetkamerstoel. Om een goed beeld van uw smaak en wensen te krijgen, wordt het u altijd aangeraden om foto’s van uw huidige interieur mee te nemen, zodat onze stylisten u van advies op maat voorzien. U kunt ons brede aanbod met beschikbare stoelen alvast bekijken op onze website, maar u bent ook altijd welkom in onze showroom in Putten!

Trendy eetkamerstoelen voor in uw interieur | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen