Urenlang tafelen met Bert Plantagie

Auteur:
Gepubliceerd: 10 augustus 2021
Arjan Hoogebeen

Er gaat niets boven een gezellige avond met een mooi gedekte tafel, overheerlijke hapjes, een lekker drankje en het perfecte gezelschap. Met de stijlvolle en fijne meubelcollectie van Bert Plantagie is urenlang tafelen geen enkel probleem! De meubels van dit oer-Hollandse merk zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd en zorgen voor het ultieme comfort tijdens uw borrel.

Bekijk onze Bert Plantagie meubelcollectie

Bert Plantagie Misty | Woonwinkel Hoogebeen
Bert Plantagie Xam eettafel

Comfortabele Bert Plantagie stoelen

Om ervoor te zorgen dat iedereen de avond comfortabel doorbrengt, is een goede stoel een absolute must. Met een Bert Plantagie stoel bent u verzekerd van urenlang zitcomfort. Dit merk is zonder twijfel een echte stoelenspecialist en maakt enkel en alleen gebruik van de beste materialen. Het maakt hierbij niet uit wat voor type stoel u zoekt. Zit u liever op een degelijke eetkamerstoel met armleuningen, een stijlvolle eetkamerbank of bent u op zoek naar een fijne kruk? Het kan allemaal!

Een Bert Plantagie tafel voor ieder gezelschap

Of u nu met een intiem gezelschap of een grote groep aan het borrelen bent, met een Bert Plantagie tafel is er gegarandeerd voor iedereen plek. Zo is de nieuwe Bert Plantagie Palma een fijne tafel met voldoende beenruimte waar vrijwel iedere stoel onder past. Daarbij zorgt het handige uitschuifsysteem ervoor dat er zo een paar extra stoelen kunnen worden aangeschoven zodra dit nodig is.

Laat u adviseren door de specialisten van Hoogebeen Interieur

Wist u dat u veel meubels van Bert Plantagie volledig naar wens kunt aanpassen? Zo kunnen tafels bijvoorbeeld in diverse afmetingen en kleuren worden geleverd, maar ook voor stoelen zijn er verschillende opties beschikbaar. Heeft u bijvoorbeeld liever een lederen of stoffen bekleding? Wel of geen armleuning? De interieurspecialisten van Hoogebeen Interieur helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bezoek gerust eens onze showroom in Putten en laat u adviseren door onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook onze uitgebreide Bert Plantagie collectie alvast online bekijken en eventuele vragen stellen via ons online contactformulier!

Bert Plantagie Bridge tafel
Nieuw bij Hoogebeen