Verfris uw interieur met de meubels van Bert Plantagie

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 15 december 2022
Arjen Hoogebeen
Bert Plantagie bartafel Pure

Het eind van het jaar is in zicht. Voor veel mensen is een nieuw jaar bij uitstek het moment dat het verlangen naar een nieuw interieur begint te groeien. Gelukkig haal je eenvoudig een frisse wind door uw interieur met de meubels van Bert Plantagie. De Nederlandse meubelproducent werkt regelmatig samen met enorm getalenteerde designers om tijdloze collecties neer te zetten, waarbij vakwerk altijd centraal staat. De meubelen van Bert Plantagie worden altijd met de hand gemaakt, waardoor bijvoorbeeld ook afwijkende maatvoeringen mogelijk zijn.

De Bert Plantagie Brown collectie

In deze collectie van Bert Plantagie worden verschillende robuuste en natuurlijke elementen gebruikt. Waar de reguliere collectie van Bert Plantagie strakke en luxueuze meubelen bevat, bestaat de Brown collectie uit wat stoerdere en robuuste meubelen welke ontworpen worden door voornamelijk nieuwe designers. De collectie bestaat uit zowel stoelen, tafels, kasten en banken, noem het maar op! De kleuren die hiervoor zijn gebruikt bestaan ook voornamelijk uit zachte tonen, welke dicht bij de kleuren in de natuur voorkomen. Woordoor onder andere veel hout- en aardetinten terug te vinden zijn.

Bert Plantagie Brown Lupine eethoek
Bert Plantagie Zyba fauteuils

Meubels in iedere kleur

Naast de aardetinten van de Bert Plantagie Brown collectie, zijn er ook genoeg meubelen uit de reguliere collectie met leuke en indien gewenst opvallende kleuren. Zo kunt u een frisse wind door uw interieur laten waaien en uw woonkamer nieuw leven inblazen, de Zyba fauteuil is een goed voorbeeld. Vaak is het ook leuk om contrasterende kleuren te gebruiken. Dit zijn kleuren die tegenover elkaar staan in het kleurenspectrum en elkaar zodoende versterken. Maak het hierbij uiteraard niet te gek om uw interieur niet onrustig aan te laten voelen.

Meubelen op maat

Alle meubelen van Bert Plantagie zijn persoonlijk samen te stellen door een 11 stappen programma welke de meubelproducent zelf heeft ontwikkeld, genaamd het ‘Make it yours’ concept. Zo is ieder meubelstuk af te stemmen aan al uw wensen. Het is hierbij zelfs mogelijk om een eigen label toe te voegen met een zelf te bepalen naam.

Ben je op zoek naar een fris nieuw interieur voor 2023? Laat u dan vooral eens kosteloos adviseren door een van onze interieurexperts, dan kunt u zich meteen laten inspireren door de diverse opstellingen in onze showroom! Neem hiervoor online contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 0341 – 353292.

Bert Plantagie Edge tafel
Nieuw bij Hoogebeen