Een vloerlamp als stijlvolle eyecatcher

Auteur:
Gepubliceerd: 29 januari 2021
Arjan Hoogebeen
Studio Italia Design Kelly

Een vloerlamp heeft tal van functies. Naast het verlichten van een kamer, dienen deze staande lampen vaak ook als eyecatcher. Om te zorgen dat uw vloerlamp een originele touch geeft aan uw interieur, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een opvallend design of voor een verrassende kleur. In het onderstaand nieuwsbericht geven we een aantal tips om u op weg te helpen bij het kiezen van een stijlvolle vloerlamp.

Bijzondere designs

Vloerlampen zijn in alle vormen en maten te vinden. Zo beschikken wij over vloerlampen die voorzien zijn van Swarovski-kristallen, lampen in de vorm van een O-vormige zon en lampen waarvan de designers zich hebben laten inspireren door bouwwerken, zoals watertorens.

Therdex Hongaarse punt PVC
Penta vloerlamp New Classic

Spelen met kleuren en materialen

Een vloerlamp hoeft niet opvallend van vorm te zijn om als eyecatcher te dienen. Zo kunt u ook spelen met de kleur en de materialen van de lamp. Wanneer uw interieur voornamelijk uit neutrale kleuren bestaat (zoals zwart, wit, grijs of bruin), kan een felrode lamp dit contrast goed doorbreken. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Bestaat uw kamer uit landelijke meubelen? Kies dan bijvoorbeeld eens voor een moderne glazen lamp.

Booglampen

Ook een booglamp zorgt voor een opvallende uitstraling. Deze designlampen zijn een combinatie van een vloerlamp, hanglamp en een plafondlamp. Vaak zijn booglampen wat groter dan andere vloerlampen, waardoor direct alle ogen op deze lamp zijn gericht. Daarnaast zorgen ze vaak voor een moderne sfeer.

Vloerlampen bij Hoogebeen Interieur

Bekijk onze collectie vloerlampen online en laat u inspireren. In ons assortiment komt u lampen tegen van merken zoals BD Design, Estiluz en Ferrolight. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-353292 of vul ons online contactformulier in. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, zodat u de perfecte vloerlamp kunt vinden voor in uw interieur.

Bekijk hier onze collectie vloerlampen

Havee meubelen | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen