Woonwinkel in Apeldoorn

Door de jaren heen hebben wij bij Hoogebeen Interieur al veel enthousiaste bezoekers uit Apeldoorn mogen ontvangen. Onze woonwinkel ligt namelijk in Putten, op een half uurtje rijden van Apeldoorn. Dus als u op zoek bent naar een woonwinkel met een grote collectie kwaliteitsmeubels in de omgeving van Apeldoorn, Breng dan eens een bezoek aan Hoogebeen Interieur!

Onze woonexperts staan op dinsdag t/m zaterdag voor u klaar in de showroom, maar uiteraard kunt u ook gemakkelijk online uw vragen insturen, dan beantwoorden wij deze altijd zo spoedig mogelijk!

Woonwinkel Apeldoorn Top Afbeelding
Woonwinkel Hoogebeen Interieur

Wooninspiratie opdoen in onze woonwinkel

Wilt u een nieuw meubelstuk kopen of wellicht de hele woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Wij nodigen u graag uit om woonkamer inspiratie bij ons op te komen doen, zowel in de woonwinkel nabij Apeldoorn als op onze uitgebreide website. In onze showroom staan alle beschikbare meubels overzichtelijk en ruimtelijk opgesteld, zodat u alles op uw gemak kunt bekijken en uitproberen. Wij helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze. Om deze reden raden wij u aan om een foto van uw huidige interieur mee te nemen, zodat wij een passend advies kunnen geven.

Maar ook kunt u gemakkelijk online woonkamer inspiratie opdoen! Wij hebben de website opgedeeld in verschillende categorieën, maar ook in woonstijlen zoals klassiek, modern en design. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de laatste trends op het gebied van wonen, denk hierbij aan een zwevend tv meubel of een uitschuifbare keramiek tafel. Heeft u vragen over een bepaalde meubel of over de prijs? U kunt via de contactformulieren eenvoudig een vraag insturen, deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord door onze experts.

Woonwinkel Apeldoorn Middle Afbeelding
Referenties
9,2
434 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10
Ria

In 2021 hebben wij onze nieuwe meubelen uit gezocht bij Hoogenbeen. Wij zijn hierbij zeer goed geholpen door Ellen. Zij…

10 / 10

Hoogwaardige meubels Apeldoorn

Zowel moderne als klassieke meubelen zijn bij ons goed vertegenwoordigd, daarnaast is er ook nog een groot aanbod aan woonaccessoires, karpetten, exclusieve verlichting en woningtextiel! Wij verkopen enkel meubels van hoogwaardige kwaliteit en werken enkel samen met gerenommeerde fabrikanten en dealers. Zo bent u altijd verzekerd van een goede aankoop!

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom nabij Apeldoorn. Bij ons bent u altijd verzekerd van een excellente service! Wanneer u bij ons iets heeft aangeschaft dan leveren wij dit altijd netjes thuis bij u af en desgewenst doen wij ook de installatie. U krijgt altijd een ruime garantie en u kunt altijd bij ons terecht met vragen.


Nieuw bij Hoogebeen