Zonder de perfecte bank, geen zithoek

Auteur:
Gepubliceerd: 11 december 2020
Arjan Hoogebeen
Bert Plantagie Renio bank

Een bank is de basis en een belangrijke sfeerbepaler voor uw zithoek. Naast dat de bank mooi bij uw interieur moet passen, is het ook belangrijk dat deze zowel functioneel als comfortabel is. Ook de locatie van de bank bepaalt de uitstraling van uw zithoek. Kortom, er komt aardig wat bij kijken wanneer u een nieuwe bank gaat uitzoeken. Hieronder lichten we enkele mogelijkheden voor uw nieuwe bank toe.

Het uiterlijk van uw bank

Wilt u dat uw bank een echte blikvanger wordt? Dan kunt u kiezen voor een bank met een opvallende kleur bekleding, zoals geel of groen. Uiteraard kunt u ook voor een neutrale kleur kiezen, waardoor uw bank rustiger oogt. Deze kunt u later altijd nog van een extra kleur voorzien door gebruik te maken van verschillende kussens. Ook de keuze tussen leren of stoffen bekleding heeft invloed op de uitstraling van uw bank. Zo zorgt een leren bank voor een bepaalde elegantie, terwijl een stoffen bank juist een hoge mate van comfort uitstraalt.

Leolux Devon
Passepartout Dante hoekbank

Een bank of een hoekbank

Bij Hoogebeen Interieur kunt u terecht voor 2-zits banken, 3-zits banken of zelfs 4-zits banken. Heeft u een grotere zithoek? Dan kan een hoekbank de perfecte oplossing zijn. Er bestaan namelijk hoekbanken die geschikt zijn voor 4 personen, maar er zijn ook hoekbanken met plek voor maar liefst 10 personen. Naast de grootte, kan ook de vorm van een hoekbank verschillen. Zo kunt kiezen voor een hoekbank met een moderne, strakke hoek of voor een bank met ronde, zachte vormen. Vaak is het ook mogelijk om de bank helemaal naar wens samen te stellen. Dit kan dankzij de losse elementen waar een hoekbank uit bestaat. Bij verschillende hoekbanken van onder andere Rolf Benz, Leolux en Bert Plantagie is dit mogelijk.

Banken bij Hoogebeen Interieur

Zoals u ziet, zijn er tal van opties beschikbaar wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bank. Breng daarom een bezoek aan de showroom van Hoogebeen Interieur en laat u adviseren door onze interieurspecialisten. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende banken beschikbaar en helpen u graag bij het kiezen en samenstellen van de perfecte bank voor in uw zithoek.

Heeft u vragen en wilt u van tevoren contact met ons opnemen? Vul dan gerust ons online contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0341-353292.

Rolf Benz Tondo sfeer
Nieuw bij Hoogebeen