Hoe een glazen salontafel te stylen?

Auteur:
Gepubliceerd: 11 mei 2021
Arjan Hoogebeen

Een glazen salontafel is niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Tover uw salontafel om tot een ware eyecatcher door deze geheel naar uw eigen smaak en interieur te stylen. In dit nieuwsbericht geven we u hier enkele tips voor en leggen we uit waarom een glazen salontafel een aanwinst is voor uw interieur.

Style uw glazen salontafel

Door gebruik te maken van diverse soorten woonaccessoires verandert uw glazen salontafel in een trendy eyecatcher. Kaarsen, verschillende plantjes of beelden, het kan allemaal! Wel is het verstandig om de accessoires in eenzelfde kleurtint te houden. Zo voorkomt u dat het onnodig druk oogt. Maak uw styling helemaal compleet door een matchend vloerkleed onder uw salontafel te leggen. Bij Hoogebeen Interieur hebben we stijlvolle tapijten van Bonaparte en Desso.

Fiam Macrame
Rolf Benz 932 salontafel rookglas

De voordelen van een glazen salontafel

Heeft u nog geen glazen salontafel en twijfelt u nog of het wel echt iets voor uw interieur is? Bedenk dan dat een glazen salontafel vele voordelen heeft. Ten eerste is een glazen salontafel tijdloos en past het bij bijna ieder interieur. Het maakt dan ook niet uit of u een modern, retro, minimalistisch of een levendig interieur heeft, een glazen salontafel past altijd! Daarnaast zijn deze salontafels eenvoudig schoon te houden en zijn ze behoorlijk hittebestendig. Is er iets gemorst? Of het nu gaat om een glas met koude drank of kokendheet water, haal er simpelweg een doek over en de tafel is weer helemaal schoon! Ook hoeft u niet bang te zijn dat een glazen salontafel snel breekt. Deze tafels worden namelijk van gehard glas gemaakt en zijn daardoor uitermate sterk.

Glazen salontafels bij Hoogebeen Interieur

Bent u van plan om een glazen salontafel aan te schaffen? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Hoogebeen Interieur in Putten. Hier hebben we namelijk een groot assortiment glazen salontafels staan. Daarnaast helpen onze interieurspecialisten u graag indien u vragen heeft. In onze webshop kunt u alvast verschillende glazen salontafels van diverse topmerken zoals Metaform, FIAM, Rolf Benz en Select Design bekijken. Bij veel merken zijn deze tafels ook op maat te leveren, waardoor ze perfect in uw interieur zijn te plaatsen. Voor vragen kunt u bellen naar 0341-353292 of stel uw vraag via ons online contactformulier. Bij Hoogebeen Interieur helpen we u graag bij het vinden van uw ideale glazen salontafel!

Metaform Yay salontafel keramiek glas
Nieuw bij Hoogebeen