Nostalgische sferen creëren met klassieke meubelen

Auteur:
Gepubliceerd: 20 juli 2020
Arjan Hoogebeen
Klassieke meubels | Inspiratie bij Hoogebeen

Ondanks dat de klassieke woonstijl al honderden jaren oud is, is het een woonstijl die nog in veel Nederlandse huishoudens terugkomt. Zachte kleuren, mooi afgewerkte meubels en verschillende tijdloze accessoires zorgen voor een luxe sfeer in huis. De klassieke meubelen met hedendaagse moderne accenten creëren een prachtige nostalgische sfeer in huis.

Uw woning hoeft niet volledig klassiek worden ingericht, met een bepaald klassiek meubelstuk kan er al een statement gecreëerd worden. Kies een element wat u mooi vindt en stel deze centraal in uw interieur. Het klassieke meubelstuk geeft dan echt karakter aan uw interieur.

Klassieke stoelen kersenhout

Klassieke fauteuils of een kersenhouten tafel

Wanneer u niet uw hele interieur wilt inrichten in een klassieke stijl, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke fauteuil, klassieke bank of kersenhouten tafel. Deze meubelstukken hebben een prominente plek in uw interieur, waardoor ze een echt statement kunnen maken.

In een klassiek interieur komen symmetrie, ornamenten en donkere houtsoorten vaak terug. De klassieke meubels zijn namelijk veelal gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kersenhout of eikenhout en hebben daardoor prachtige kleuren.

Klassieke meubelen bij Hoogebeen Interieur

Bij Hoogebeen Interieur kunt u terecht voor veel verschillende soorten klassieke meubelen. Of u nu op zoek bent naar klassieke kasten, klassieke banken of klassieke fauteuils, bij Hoogebeen Interieur bent u aan het juiste adres voor het samenstellen van uw klassieke interieur. Onze interieur professionals kunnen u uitstekend voorzien van interieur advies. Wij raden u dan ook aan om een foto mee te nemen van de in te richten ruimte, zo kunnen zij u van een persoonlijk advies voorzien.

Heeft u nog vragen over onze klassieke meubelen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0341-353292 of via ons online contactformulier. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze woonwinkel in Putten. Hier hebben wij een groot aanbod aan klassieke meubelen in onze showroom staan.

DeKoninck kersenhouten tafel | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen