Pode Tweak banken

De Tweak banken van Pode worden gezien als het meest veelzijdige Pode-programma ooit. Vrijwel alles is dan ook mogelijk om aan te passen. Van zithoogte en -breedte tot verschillende accessoires, de samenstelling van de bank ligt geheel aan uw wensen. De opstelling kunt u van een ‘gewone bank’ ombouwen tot een u-vormig zitmeubel of een riante hoekopstelling. Met alle verschillende elementen is de bank volledig te vormen naar uw interieur.

Tweak Pode van Leolux

De prachtige Tweak banken van Pode maken onderdeel uit van het overkoepelende merk Leolux en zijn ontworpen door Roderick Vos. Door functie te combineren met design heeft hij de designs voor Tweak weten te bewerkstelligen. Het gaat namelijk niet alleen om de functionaliteit van de bank, het oog wil natuurlijk ook wat.

Varieer het zitten

Bij de Tweak bank kunt u kiezen uit verschillende zitbreedtes. Zo is bij het toevoegen van verschillende elementen te kiezen uit zitbreedtes van 80 tot en met 95 centimeter. Dit betreft de gedeeltes die u aan de banken toe kunt voegen, zoals bijvoorbeeld een ronde hoek. Bij de banken zelf is een zitbreedte tot 110 centimeter mogelijk. Zelfs de hoofdsteunen zijn beschikbaar in drie verschillende breedtes. Maak het plaatje compleet en voeg ook een mooie poef toe om uw comfort te maximaliseren.

Zekerheid van de Pode Tweak

Met de Pode Tweak banken kunt u geheel relaxen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het meubelmerk biedt namelijk een garantie van 7 jaar aan, wat een fijne zekerheid is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten. Bij de kwaliteit van de banken, samen met de uitstraling, is de lat ook op het hoogste niveau gelegd. Pode werkt dan ook enkel samen met gerenommeerde leveranciers voor de verschillende materialen waarmee wordt gewerkt. Kwaliteit staat hierbij altijd op plek 1!

Pode Tweak bij Hoogebeen Interieur

Bekijk de Tweak banken van Pode bij Hoogebeen Interieur te Putten. Voor al uw vragen is contact met ons op te nemen via het contactformulier, of door te bellen naar 0341 – 353292. Onze interieurexperts staan voor u klaar!