Relax in uw eethoek met leren eetkamerstoelen

Auteur:
Gepubliceerd: 26 juli 2022
Arjan Hoogebeen
Mobitec Moods 95 M1512 eetkamerstoel

Een goede eetkamerstoel is onmisbaar om heerlijk lang na te kunnen tafelen en leren eetkamerstoelen worden steeds vaker verkozen boven een stoel van stof of hout. Met eetkamerstoelen van leer krijgt de eetkamer namelijk een eigen warme uitstraling. Bovendien biedt leer als voordeel dat het vaak eenvoudig te reinigen is en makkelijk te onderhouden. Hierdoor gaan leren eetkamerstoelen, ook niet geheel onbelangrijk, lang mee. Ideaal dus voor in de eethoek! De leren bekleding heeft vaak een klassieke of strakke uitstraling, maar dat de stoelen ook een fris en modern uiterlijk kunnen krijgen door het toepassen van diverse kleuren en vormen laten we u zien met een aantal voorbeelden uit onze collectie!

Leolux Ditte armstoel

Deze eetkamerstoel van Leolux is een veelzijdige stoel die veel mogelijkheden biedt om deze perfect in uw interieur te laten aansluiten. De stoel is verkrijgbaar met bekleding van stof of leer, of een combinatie van beide materialen, en is tevens naar wens uit te voeren met of zonder armleuning. Maak combinaties in uw eethoek door diverse uitvoeringen van de stoel rondom een eettafel te plaatsen en voeg een eetkamerbank toe voor een extra speels effect.

Leolux Yama eethoek
Rolf Benz eethoek noten

Rolf Benz 600 eetkamerstoel

Deze prachtige eetkamerstoel van Rolf Benz biedt een heerlijke zitbeleving en zorgt voor het ultieme comfort in uw eigen huis. De stoel geeft veel mogelijkheden voor personalisatie. Zo kan het onderstel geleverd worden in een uitvoering van metaal of diverse houtsoorten (eventueel zelfs gelakt in een uitvoering naar keuze). De kuip van de stoel wordt geleverd in een uitvoering van kunststof of tuigleer. Door de rug- en zitkussens zit u urenlang comfortabel aan tafel.

KFF Arva eetkamerstoel

Een andere zeer comfortabele eetkamerstoel is de Arva stoel van KFF. De Arva serie bestaat uit een aantal comfortabele zitmeubelen in diverse uitvoeringen, zoals de Arva eetkamerstoel, de armstoel, een eetkamerbank, fauteuil en barkruk. De bekleding van deze meubelen is compleet naar wens samen te stellen, in zowel stof als leder.

Leren eetkamerstoelen bij Hoogebeen Interieur

Voor leren eetkamerstoelen bent u bij Hoogebeen Interieur aan het juiste adres. In de showroom in Putten hebben wij een uitgebreide collectie met zitmeubelen van diverse merken voor u klaarstaan. Veel van deze stoelen zijn naar wens uit te voeren met diverse typen bekleding, zodat u altijd de perfecte stoel kunt samenstellen voor in uw woning. Op onze website hebben wij een groot deel van de collectie staan en kunt u zich alvast oriënteren. Voor het doornemen van alle mogelijkheden en het bespreken van uw specifieke wensen, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Onze interieurexperts voorzien u graag van vrijblijvend advies bij uw zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel.

KFF Arva eethoek
Nieuw bij Hoogebeen