HOGE KWALITEIT MEUBELS

Alle meubels en accessoires die u vindt in onze woonwinkel nabij Barneveld zijn van zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Bij ons vindt u bekende merken als Bert Plantagie, Leolux, Linteloo en KARAT.

Echter hebben wij naast vele bekende merken ook exclusieve meubels van minder bekende merken. Hierbij wil minder bekend geenszins zeggen dat de kwaliteit hiervan minder is. Wij garanderen u namelijk dat alle meubels in onze woonwinkel van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Woonwinkel Barneveld Top Afbeelding
Woonwinkel Hoogebeen Interieur

INTERIEUR INSPIRATIE

Mocht u niet exact weten wat voor meubels perfect bij uw stijl en inrichting passen, dan kunnen onze medewerkers u hier vrijblijvend bij helpen. Bij Hoogebeen Interieur vindt u namelijk meubels in diverse stijlen. Om een indruk te krijgen van de meubelen die u bij ons in de winkel vindt, kunt u kijken op onze Interieur Inspiratie pagina’s met onder andere klassieke meubels,design meubels en landelijke meubels. Vanzelfsprekend staat het u ook vrij om onze winkel binnen te lopen, met of zonder afspraak.

Wanneer u een afspraak inplant met een van onze experts, dan bent u ervan verzekerd dat u persoonlijk interieur advies krijgt. Om u het best van dienst te kunnen zijn, is het in veel gevallen makkelijk als u een foto meeneemt van uw huidige interieur/woning. Zo kunnen wij u het best een passend advies geven over de verschillende mogelijkheden voor wat betreft de meubels, maar ook voor bijvoorbeeld een lichtplan.

Woonwinkel Barneveld Middle Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

DE SERVICE VAN HOOGEBEEN INTERIEUR

Voor ons is de geleverde service ongekend belangrijk. Vanuit dit oogpunt dragen wij er zorg voor dat elke bezoeker van onze woonwinkel voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast zijn al onze medewerkers experts op het gebied van interieur. Zo kunnen wij u garanderen dat u het best mogelijke interieur advies krijgt. Graag zien wij u binnenkort in onze woonwinkel! Mocht u persoonlijk interieur advies willen hebben, dan kunt u het best een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Zo bent u ervan verzekerd dat wij direct tijd voor u hebben! U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0341-353292 of via ons online online contactformulier.


Nieuw bij Hoogebeen