Woonwinkel Bunschoten-Spakenburg

Bent u op zoek naar een woonwinkel in Bunschoten-Spakenburg? Dan is het vanaf Bunschoten-Spakenburg slechts 25 minuten rijden naar onze woonwinkel in Putten! Wij krijgen zeer regelmatig bezoekers in onze woonwinkel vanuit Bunschoten-Spakenburg die op zoek zijn naar exclusieve meubelen en accessoires. Door ons uitgebreide aanbod aan meubelen in onze woonwinkel, die maar liefst drie verdiepingen telt, is het bezoek de korte reis van een klein half uur meer dan waard!

Woonwinkel Bunschoten-Spakenburg Top Afbeelding
Woonwinkel Hoogebeen Interieur

Wooninspiratie

Wanneer u nog niet exact weet wat voor interieur u wilt, bent u bij Hoogebeen Interieur aan het goede adres. U vindt bij ons namelijk meubelen in allerlei verschillende stijlen. Bovendien kunnen wij u uitstekend adviseren bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij voorzien u namelijk altijd van passend advies, dit alles afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat bij uw woning past. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto meenemen van uw huidige interieur, zodat onze experts u het beste van advies kunnen voorzien. U kunt hiervoor gewoon binnenlopen in onze woonwinkel nabij Bunschoten-Spakenburg.

Ook kunt u wooninspiratie opdoen vanuit uw huis in Bunschoten-Spakenburg! Op onze Interieur Inspiratie pagina’s vindt u meubelen gesorteerd in verschillende stijlen. Zo kunt u onder andere klassieke meubelen, landelijke meubels en design meubels vinden op onze website. Voor passend en uitgebreid interieur advies van onze experts maakt u vervolgens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Woonwinkel Bunschoten-Spakenburg Middle Afbeelding
Referenties
9,2
435 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Cynthia

De winkel in Putten is leuk, geen mega woonwinkel en de medewerkers kunnen je veelmogelijkheden laten zien / advies geven…

10 / 10
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10

Hoogwaardige meubels Bunschoten-Spakenburg

Alle meubels in onze woonwinkel zijn van zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere banken, kasten, lampen, stoelen, dressoirs en woonaccessoires van bekende merken als Leolux, Linteloo en Bert Plantagie. Naast de bekende merken, vindt u in onze woonwinkel nabij Bunschoten-Spakenburg ook meubels van minder bekende merken. Ook van deze meubels kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid garanderen! Kortom, voor elk type meubel bent u bij ons aan het juiste adres!

Service is voor Hoogebeen Interieur ongekend belangrijk. Om deze reden nemen wij dan ook voor elke bezoeker van onze woonwinkel ruim de tijd. Wij vertellen u graag wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw interieur! Het is voor ons bovendien vaak mogelijk om een meubel uit onze woonwinkel aan te passen naar uw smaak, laat u hierover informeren door onze medewerkers! Tevens kunnen wij de aflevering van uw meubelen bij u thuis in Bunschoten-Spakenburg voor u verzorgen. U bent altijd van harte welkom om onze woonwinkel binnen te lopen! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0341-353292 of via het online contactformulier.


Nieuw bij Hoogebeen