Woonwinkel nabij Soest

Bent u woonachtig in Soest of omgeving en bent u op zoek naar inspiratie voor uw woning? Dan moet u zeker eens de showroom van Woonwinkel Hoogebeen Interieur te Putten bezoeken. Onze woonwinkel ligt op slechts 30 minuten rijden vanaf Soest. Mede hierdoor hebben wij al een aantal bezoekers mogen verwelkomen die erg enthousiast en positief verrast waren door de 2400m2 grootte showroom. Onze showroom bevat een zeer uitgebreid aanbod met kwalitatief hoogwaardige en zeer exclusieve meubels. Onze woonexperts staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte inrichting voor uw woning.

Woonwinkel Soest Top Afbeelding
Woonwinkel Hoogebeen Interieur

Wooninspiratie in Soest

Bij onze woonwinkel nabij Soest heeft u de kans om inspiratie op te doen voor uw woning. Uw zintuigen worden in onze showroom maximaal geprikkeld door de vele verschillende merken in allerlei verschillende stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de merken Leolux, Karat en Bert Plantagie. Een voorbeeld van een aantal verschillende stijlen die onze woonwinkel bevat zijn klassiek, landelijk en design. Laat u dus verrassen door het uitgebreide en exclusieve aanbod.

Als u een foto maakt van uw eigen interieur en meeneemt naar onze showroom dan kan één van onze specialisten u van het beste advies voorzien. Tevens kunnen de specialisten van Hoogebeen Interieur een interieurschets maken op basis van deze foto. Daarnaast kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen vanuit Soest, hiervoor hoeft u alleen onze woonkamer inspiratie pagina te bezoeken. Als u vragen heeft dan kunt u die stellen via het contactformulier of bellen naar 0341-353292. Wij proberen uw vragen altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Woonwinkel Soest Middle Afbeelding
Referenties
9,2
428 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Pieter

Mooie designlamp gekocht bij Hoogebeen. Deskundig advies gekregen. Lamp vakkundig en perfect opgehangen, en Casambi dimmer voor de drie lampen…

10 / 10
Willie

Deskundige medewerkers, vriendelijk en denken goed mee. Proberen altijd een oplossing te vinden.

10 / 10
Matthijs Boeser

Al eerder in 2019 hadden wij een heel goede ervaring met Hoogebeen, toen wij een (wat kleiner) meubel bij onze…

10 / 10

Woonwinkel Soest met uitstekende service

U bent uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom, ook kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0341-353292. In onze showroom nabij Soest staan een groot aantal merken en stijlen die u zullen verrassen.

Bij Hoogebeen Interieur kunt u iedere dag genieten van een uitstekende service. Er wordt voor iedere bezoeker in onze meubelwinkel de tijd genomen die nodig is voor een excellent advies. Daarnaast is het mogelijk om geheel vrijblijvend een interieurschets te laten maken. Tot slot kunnen de meubels bij u in Soest bezorgd worden, ook wordt alles vakkundig geïnstalleerd. Zo nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. Wilt u deze uitstekende service zelf beleven? Kom dan eens langs bij Hoogebeen Interieur nabij Soest!


Nieuw bij Hoogebeen