De prachtige meubelcollectie van Rolf Benz

Auteur:
Gepubliceerd: 11 juni 2021
Arjan Hoogebeen
Rolf Benz slider Nuvola

Rolf Benz is een Duits topmerk dat al sinds 1964 vele interieurs van oogverblindende designmeubels voorziet. Het merk staat bekend om hun stijlvolle vormgeving, aangename comfort en sublieme afwerkingen. In dit nieuwsbericht nemen we de uitgebreide en prachtige meubelcollectie van Rolf Benz door.

Ontdek de Rolf Benz collectie

Rolf Benz beschikt over een ruim en divers aanbod dat blijft groeien. Zo zijn de Rolf Benz 600 eetkamerstoel en de Rolf Benz 900 eettafel recentelijk toegevoegd aan de collectie. Samen zorgen ze voor een fijne zithoek. Naast eetkamerstoelen en eettafels, beschikt Rolf Benz ook over diverse banken, comfortabele fauteuils en elegante salontafels. Hieronder lichten we ze verder toe.

Rolf Benz 600 armstoel
Rolf Benz bank | Hoogebeen Interieur

Rolf Benz bank

Kiest u ervoor om een Rolf Benz bank aan te schaffen? Dan kiest u voor een bank van uitstekende kwaliteit met een tijdloze uitstraling. Deze banken kunnen volledig naar wens worden samengesteld. Zo past uw uniek samengestelde bank altijd perfect bij de rest van uw interieur. U heeft de keuze uit onder meer verschillende zitelementen, zithoogten, kleuren en materialen.

Rolf Benz fauteuil

Een Rolf Benz fauteuil functioneert niet alleen als zitmeubel, maar ze dienen ook als ware blikvanger in bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor. Net als bij de diverse banken, kunt u zelf bepalen hoe u een Rolf Benz fauteuil wilt laten uitvoeren. Kiest u bijvoorbeeld voor stof of leer? En wilt u er een bijpassende voetenbank bij? Het kan allemaal!

Rolf Benz salontafel

Een Rolf Benz salontafel komt in vele maten en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie compacte salontafel om een fraai bloemstuk of een enkele fotolijst tentoon te stellen, of kies een grotere salontafel met verborgen opbergruimte om uw spullen kwijt te kunnen.

Rolf Benz stoelen

Beschikt u over een Rolf Benz eettafel? Dan mogen Rolf Benz stoelen zeker niet ontbreken! De collectie is divers en uitgebreid. Hierdoor is er altijd wel een stoel die voldoet aan uw wensen. Vaak is het ook mogelijk om de hardheid van de kussens aan te passen. Iedereen ervaart zitcomfort immers anders.

Rolf Benz bij Hoogebeen Interieur

Als officieel dealer van Rolf Benz, kunt u bij Hoogebeen Interieur terecht voor al uw Rolf Benz wensen. Zo kunt u in onze showroom diverse banken van dichtbij bekijken en uitproberen. Ook hebben we tafels, stoelen en fauteuils in onze collectie. Bekijk ze allemaal in onze showroom of breng een bezoek aan onze website. Voor vragen of advies over het samenstellen van uw Rolf Benz meubel, kunt u contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel naar 0341-353292

Rolf Benz eethoek stoelen | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen