Passe Partout bank

Elegant design en uitstekende kwaliteit komen samen in de comfortabele banken van het Belgische meubelmerk Passe Partout. De banken van Passe Partout staan bekend om hun kwalitatieve materialen en geraffineerde designs. Daarnaast begrijpt Passe Partout als geen ander dat een bank een van de belangrijkste meubelstukken in een interieur is. Op een bank komt u namelijk tot rust, na bijvoorbeeld een lange werkdag. Om er voor te zorgen dat u op de juiste manier tot rust kunt komen, zijn de banken van het Belgische meubelmerk gemaakt met het oog op ultiem comfort.

  Innovatief design

  De banken van Passe Partout ontstaan uit een samenwerking tussen maar liefst zeven getalenteerde Nederlandse en Belgische top-ontwerpers. Aan de verschillende ontwerpen is te zien dat deze ontwerpers stuk voor stuk met een grote passie voor eigentijdse meubelen aan deze collecties werken. Het innovatieve design van deze banken zorgt voor een bijzondere combinatie van een elegante uitstraling en een uiterst comfortabele zitervaring. De banken van Passe Partout zijn een waardige toevoeging aan elk interieur.

  Creëer uw eigen ideale bank

  Om ervoor te zorgen dat dit belangrijke meubelstuk volledig aansluit op uw persoonlijke wensen, heeft u bij Passe Partout altijd de mogelijkheid om de banken aan te laten passen naar uw eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit meerdere mogelijkheden voor de zithoogte, zitdiepte, en de breedte van de bank. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere hoofdsteunen, rug-zittingen en zijelementen.

  Passe Partout banken bij Hoogebeen Interieur

  Bent u benieuwd naar de banken van Passe Partout en wilt u deze graag uitproberen? Dan kunt u terecht in de showroom van Hoogebeen Interieur. In onze showroom beschikken wij namelijk over een breed aanbod uit de collectie van Passe Partout. Onze professionele interieurstylisten helpen u graag met het maken van een weloverwogen beslissing bij het kiezen van uw ideale bank. Graag tot ziens in de showroom van Hoogebeen Interieur!