Passe Partout

In 1998 zag het Belgische meubelmerk Passe Partout het levenslicht. Sindsdien heeft het merk een aantal succesvolle meubelcollecties ontwikkeld, waarin het op elegante wijze betaalbare, kwalitatieve materialen weet te combineren met geraffineerde designs. Inmiddels werken zeven Belgische en Nederlandse top-ontwerpers samen aan de bijzondere collecties van Passe Partout. De designers hebben stuk voor stuk een passie voor zitmeubelen, die ze met behulp van hun comfortabele en eigentijdse designs op u over proberen te brengen.


Banken en fauteuils van Passe Partout

Zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Op een comfortabele bank of fauteuil kunt u immers gemakkelijk tot rust komen na een lange werkdag of comfortabel zitten tijdens een sociale aangelegenheid. Passe Partout heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van (hoek)banken en fauteuils met een ergonomische zitting. De combinatie van het sublieme zitcomfort en de verschillende mogelijkheden op het gebied van designs, kleuren en materialen, zorgt ervoor dat deze meubelstukken écht iets aan uw interieur toe zullen voegen
Passepartout hoekbank Gianni Passe Partout Gianni hoekbankPasse Partout Zico hoekbank

Stel zelf uw ideale zitmeubel samen

Bij ieder meubel biedt Passe Partout u diverse mogelijkheden om het betreffende meubelstuk aan te passen aan uw wensen. Als voorbeeld zijn diverse fauteuils bijvoorbeeld uitvoerbaar met of zonder armleuningen. Daarnaast kiest u altijd zelf het soort bekleding (in stof of leder), de kleur van de bekleding en eventueel de kleur van aanwezige contraststiksels. Het resultaat is een meubel dat perfect binnen uw interieur zal passen.

Passe Partout bij Hoogebeen Interieur

U stelt waarschijnlijk niet dagelijks zelf een meubel samen, dus wij begrijpen het als u hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Onze interieuradviseurs staan daarom voor u klaar. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien die Passe Partout te bieden heeft. Bovendien kunnen wij u ook van gratis en vrijblijvend interieuradvies voorzien. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een aantal foto’s van uw huidige interieur meenemen. U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN