Categorieën

Onze merken

3B Meubel

3b meubelen | Hoogebeen Interieur

Bewust Bijzondere Beleving

Meubelmaker Piet Mulders begon in 1966 in de schuur van oma Bronmans aan de Bikkelen in Beneden-Leeuwen met '3B Zitmeubelindustrie BV. Drie maal B; Bronmans, Bikkelen en Bankstellen. De slogan werd: 'Wij Brengen Betere Bankstellen.' Eind zestiger jaren werd de productie uitgebreid met houten meubelen en onderdelen. Dit onderdeel ontwikkelde zich zo goed, dat deze activiteiten in het bedrijf M-Meubelproductie BV werden ondergebracht. Hier maakte men tafels, stoelen, rompen en later ook complete kastenprogramma’s. in 1995 ging het merk door als 3b Meubel bv. Drie woorden symboliseren de filosofie: Bewust, Bijzonder en Beleving.

Kwaliteit en zitcomfort van 3b meubel

Bij 3B meubelen gaat men Bewust uit van de mens. Elk individu is Bijzonder. Iedereen heeft een eigen Beleving. De meubelontwerpers van 3B meubelen vinden hun inspiratie in deze drie symbolen. Zij hebben heel bewust naar de samenleving gekeken. Vooral naar de mensen, die zoveel van elkaar kunnen verschillen. Man en vrouw, jong en oud. Elk individu heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom bieden 3B meubelen ook individueel maatwerk voor diverse leefstijlen. De modellen onderscheiden zich door toepassing van hoogwaardige materialen en een uitstekend zitcomfort.  Zo stelt 3B meubel altijd de hoogste kwaliteitseisen aan haar producten. De vele modellen die 3B meubel in de loop der jaren heeft geproduceerd, getuigen hiervan.

3B meubel 3B meubel 3B meubel

Milieubewuste 3b meubel

Milieu en arbeidsomstandigheden van de medewerkers staan hierbij voorop. Zo wordt o.a. bij voorkeur watergedragen lak en lijm met zo min mogelijk oplosmiddelen toegepast. Het houtafval wordt verspaand en in een silo opgeslagen, waardoor 3B meubel in de koude periode haar pand kan verwarmen met het verbranden van het zaagsel. Ook retourneert 3B meubel het schuimafval naar de leverancier, die dit weer kan hergebruiken. De stoffeerders werken met een speciale, stoffeerkolom waardoor de lichamelijke belasting tot een minimum beperkt blijft.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de 3B meubel modellen: Banken, hoekbanken, fauteuils en eetkamerstoelen.

U bent van harte welkom!