Bece raamdecoratie

Met Bece raamdecoratie maak je van je huis je thuis. Al meer dan veertig jaar maken ze raamdecoratie op maat. De collecties zijn samengesteld op basis van de actuele trends. De Bece raamdecoratie is van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en wordt snel geleverd. Ervaar zelf wat het voor je interieur kan doen. 

Bece raamdecoratie op maat

Bece Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in je woning. In onze collecties vind je een ruime keuze die bij jouw woonstijl past en die tegelijkertijd voorziet in je praktische wensen.

Stel jezelf de volgende vragen als je op zoek bent naar raamdecoratie:

1. Welk product en welke uitstraling passen bij jouw smaak en interieur?
2. In hoeverre wil je de mate van lichtinval en privacy dag en nacht kunnen bepalen?
3. Zit het raam aan de zonkant van je huis en is warmtewering belangrijk?
4. Vind je het belangrijk om geluid te dempen?
5. Vind je het belangrijk om te isoleren?
6. Wil je de ruimte compleet kunnen verduisteren?
7. Moet de raamdecoratie bestand zijn tegen vocht en vuil?
8. Wat voor type raam is het?

Bece houten Jaloezien Bece aluminium JaloezienBece Rolgordijnen

Bece raamdecoratie plissé- en dupligordijnen

Een stijlvol en trendy effect, dat creëer je met op maat gemaakte plissé- of dupligordijnen. Dit type Bece raamdecoratie is geschikt voor vrijwel alle raamvormen. Met de optie vrij pakket kun je het gordijn bovendien op elke gewenste hoogte hangen - bijvoorbeeld op ooghoogte - zodat je lichtinval van boven combineert met privacy aan de straatkant.

Bece gordijnen en vouwgordijnen

Elke woning krijgt een extra dosis sfeer als je gordijnen of vouwgordijnen ophangt. De stofkeuze bepaalt voor een groot deel het effect: met een lichtdoorlatende stof creëer je meer ruimte en licht, een verduisterende stof geeft een knus gevoel. Een combinatie van gordijnen en vouwgordijnen is ook stijlvol. Met de decoratieve opties van Bece geef je je gordijn of vouwgordijn een persoonlijke uitstraling.

Bece jaloezieën

Je bepaalt de sfeer in je woonkamer mede door het materiaal van de zonwering. Horizontale jaloezieën van Bece zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en kunststof. Elk materiaal heeft een uniek effect. Houten jaloezieën zijn populair door hun warme en een tikje stoere uitstraling, helemaal als je ze combineert met ladderband. Liever strak? Kies dan voor aluminium of kunststof. Het voordeel van horizontale jaloezieën is dat je door het kantelen van de lamellen gemakkelijk zelf de lichtinval bepaalt, maar ook inkijk tegengaat.


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN