Categorieën

Onze merken

Passepartout

Passepartout logo

Passepartout is een zeer enthousiast bedrijf met een enorme ontwikkeling. Ze laten zich inspireren door door trendy Italiaanse fabrikanten en modellen, en vertalen dit naar betaalbaar lifestyle design. De modellen worden ontworpen door Belgische en Nederlandse top-ontwerpers. Dit is al jaren een succesvolle samenwerking, het enthousiasme de ontwerpen en de enorme groei zijn redenen tot een assortiment zitmeubelen, met ongekende mogelijkheden.

Passepartout meubelen

De zitmeubel collectie van Passepartout kenmerkt zich tot modern, landelijk, en romantisch. Hoogebeen Interieur heeft verschillende eigentijdse hoekbanken, banken, fauteuils en tafels in huis. Elementenbanken, hoekbanken, fauteuils in prachtige stoffen, waarbij kwaliteit voorop staat.
Passepartout hoekbank Gianni Passepartout Gianni hoekbankPassepartout Zico hoekbank

Filosofie van Passepartout

De filosofie van Passepartout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, genieten van je gezin,van je interieur en een leven in balans. Passe-Partout wil door hoge kwaliteit een onmiskenbare fabrikant zijn in de meubelsector. Door middel van onze passie in de branche willen we blijven groeien. Door het brengen van hoogwaardige kwaliteit kan Passe-Partout een unieke meerwaarde leveren.

  • Ontworpen in Belgie door Nederlandse en Belgische top-ontwerpers
  • Handgemaakt en geproduceerd in Europa
  • Zeer veel stoffering mogelijkheden
  • Eigentijdse trendy modellen

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Passepartout meubelen.

U bent van harte welkom in onze showroom!