Categorieën

Onze merken

Passepartout

Passepartout logo

Ruim 15 jaar geleden ging zitmeubel fabrikant Passepartout van start in België. Dit was en is al jaren een succesvolle samenwerking, het enthousiasme de ontwerpen en de enorme groei zijn redenen tot een assortiment zitmeubelen, met ongekende mogelijkheden.

Passepartout meubelen

De zitmeubel collectie van Passepartout kenmerkt zich tot modern, landelijk, en romantisch. Hoogebeen Interieur heeft verschillende eigentijdse hoekbanken, banken, fauteuils en tafels in huis. Elementenbanken, hoekbanken, fauteuils in prachtige stoffen, waarbij kwaliteit voorop staat.

Passepartout hoekbank Gianni Passepartout Gianni hoekbank Capetown hoekbank

Filosofie van Passepartout

De filosofie van Passepartout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, genieten van je gezin,van je interieur en een leven in balans. Passe-Partout wil door hoge kwaliteit een onmiskenbare fabrikant zijn in de meubelsector. Door middel van onze passie in de branche willen we blijven groeien. Door het brengen van hoogwaardige kwaliteit kan Passe-Partout een unieke meerwaarde leveren.

Deskundig en creatief interieuradvies bij Hoogebeen Interieur

Vrijwel iedereen die de zaak bezoekt heeft wel ideeën over wat hij/zij met het eigen interieur voor ogen heeft. De keuze van meubelen zal vaak niet het aller moeilijkste zijn. Maar een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in de doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor een vrijblijvend adviesgesprek. Medewerkers die weten waarover ze praten staan u graag terzijde.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Passepartout meubelen.

U bent van harte welkom in onze showroom!