Perletta

Welke interieur u ook heeft, modern of juist klassiek, landelijk, minimalistisch of romantisch, Perletta Carpets heeft voor u een passend tapijt dat helemaal aansluit bij uw eigen smaak en stijl. De Nederlandse fabrikant maakt handgeweven vloerkleden van 100% zuiver wol van hoge kwaliteit.


Diverse kwaliteiten van Perletta

Perletta Carpets levert zijn vloerkleden in verschillende series: Structures, Urban, New Tradition, Lab, Moods en Create. Allen hebben eigen kenmerken en eigenschappen. Daardoor is er voor iedereen een passend karpet te verkrijgen. Zo is de structures een bijzondere collectie van 11 verschillende structuren en beschikbaar in 30 kleuren.

Perletta Carpets Structures  Perletta Carpets Urban  Perlatta Carpets New Tradition

De Perletta Carpets karpetten zijn in een aantal standaard maten leverbaar met een snelle levertijd. Ze zijn ook op maat leverbaar zodat deze exact bij uw persoonlijke woonsfeer passen. Precies zoals u het wilt.

Productieproces van Perletta Carpets

De wollen kleden van Perletta Carpets worden met zorgvuldig geselecteerde Nieuw Zeelandse wol met de hand geweven. Vanaf het scheren van het schaap tot de eindafwerking van het tapijt, wordt alles in eigen beheer gecontroleerd. Dit volledig gecontroleerd circuit garandeert de beste kwaliteit en zo ecologisch mogelijk. Al onze verven die gebruikt worden tijdens het verfproces en de lucht- en waterkwaliteit worden continu gecontroleerd

Hoogebeen Interieur over Perletta

Met een vloerkleed kunt u een ruimte in één keer een nieuwe look geven. Combineer de praktische kant van vloerkleden met de sfeervolle kant. Een vloerkleed dempt geluiden en geeft het de ruimte enorm veel sfeer en een warme uitstraling. Hoogpolig of laagpolig? Hoogebeen Interieur heeft een ruim aanbod aan verschillende karpetten en vloerkleden. Alle karpetten en vloerkleden zijn op maat leverbaar, zo past het kleed altijd perfect bij uw interieur.

Wilt u de collectie in het echt zien? Een uitgebreide presentatie van Perletta Carpets vindt u bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN